COVID 19 CORONA

hygieneprotocol

Afspraak maken

Wij zijn weer open!

Vanaf 2 maart mogen wij onze gasten weer ontvangen en behandelingen gaan uitvoeren! Daar zijn we ontzettend blij mee. Dit houdt wel in dat we gaan werken conform het COVID-19 hygiene protocol voor schoonheidsspecialisten. We vinden het erg belangrijk dat jij hiervan op de hoogte bent en je dus wil vragen om dit goed door te lezen. De afspraken volgens het COVID­19 Hygiëneprotocol schoonheidsspecialisten zijn verplicht voor alle ondernemingen in de schoonheidsverzorging. Dit Protocol is opgesteld in overleg met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Wanneer jij op jouw afspraak verschijnt heb je kennis genomen en ga je akkoord met het COVID-19 salon protocol. Als je op al de volgende vragen

NEE kunt beantwoorden ben je welkom bij mij in de salon:

Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten:

 • neusverkoudheid,
 • hoesten,
 • benauwdheid koorts (vanaf 38 graden Celsius).
 • Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 • Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Mocht je een van deze vragen met een JA beantwoorden zullen we de afspraak in overleg verzetten, we mogen je dan niet in de salon ontvangen. Vanzelfsprekend zijn hier geen kosten aan verbonden.

Na binnenkomst in de salon en tijdens de behandeling

Wij zijn heel erg blij om onze gasten weer te zien, maar begrijpelijk schudden wij geen handen. Gasten komen alleen naar de salon. Heeft een gast begeleiding nodig, dan mag de gast 1 persoon als begeleiding meenemen (maar alleen na overleg). Gasten hangen zelf de jas op aan de kapstok, deze wordt na iedere klant gedesinfecteerd. Bij binnenkomst ontsmet de gast haar handen met de desinfecterende handgel die klaar staat bij binnenkomst. Vanzelfsprekend wassen wij onze mijn handen voorafgaande aan de behandeling en waar nodig tijdens de behandeling. Wij werken met gedesinfecteerde instrumenten en zijn wij genoodzaakt de gehele behandeling met handschoenen te werken (ook tijdens gezichtsmassages); Tijdens de behandeling dragen wij een mondneusmasker type IIR Tijdens de behandeling zullen wij zo min mogelijk praten.

Na de behandeling:

De apparatuur en gebruikte materialen worden na elke gast gereinigd en gedesinfecteerd. Alle oppervlakten die zijn aangeraakt zoals deurklinken, werktafels, apparatuur worden gereinigd en gedesinfecteerd. Onze gast ontsmet haar handen met desinfecterende handgel. Betalingen vinden plaats voor het verlaten van de salon dmv contactloos betalen of via een betaalverzoek. In uitzonderlijke gevallen is een contante betaling mogelijk.

Naleving:

Vanuit de Wet kwaliteit klachten en geschillen in de zorg staan schoonheidssalons onder toezicht van Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Consumenten kunnen terecht bij het Landelijk Meldpunt Zorg. Op deze manier kunnen wij met onze gasten samenwerken om onze gezondheid zo goed mogelijk te beschermen. Mocht je vragen hebben hierover neem dan contact met ons op!

UPDATE: 2 November 2021

Vanaf vrijdag 5 november is het verplicht om bij contactberoepen en dus ook bij ons in de salon een mondkapje te dragen. Bent u deze vergeten dan is dat geen probleem, u kunt voor EUR 1,- een wergwerpmondkapje bij ons kopen.

Roos van Gaal
Uw Wimper- en Browspecialiste

Algemene voorwaarden

contact details

Wimperextensions Houten

Kruisvaardersland 46 

3994 TN Houten Nederland

T  030 637 90 91

info@wimperextensions-houten.nl 

Openingstijden

 • Ma

  10:00 - 20:00

 • Di

  10:00 - 20:00

 • Woe

  10:00 - 20:00

 • Do

  10:00 - 20:00

 • Vrij

  10:00 - 20:00

 • Zat

  10:00 - 18:00

 • Zon

  GESLOTEN

Blijf op de hoogte van onze leuke nieuwsbrief!

Search