NIEUWSBLOG

Niet-medische contactberoepen gesloten

Gezien de ontwikkeling van de cijfers hadden we dit al gevreesd, maar we hoopte op meer vooruitzicht. Helaas hakt dit heftige nieuws er behoorlijk in. Het is echt schrijnend voor de meeste beautysalons.

Zonder noodsteun kunnen veel ondernemers het hoofd niet langer boven water houden. Geen inkomsten, maar wel de vaste lasten die gewoon blijven doorlopen. De reserves zijn al opgeraakt door de eerste lockdown. Deze tweede lockdown betekent een nekslag voor veel ondernemers in onze branche.

Tijdens de eerste lockdown konden veel ondernemers nog aanspraak maken op het nood- en herstelpakket van de overheid. Tijdens de tweede lockdown zijn de voorwaarden voor noodsteun aangescherpt waardoor veel ondernemers buiten de boot vallen. Omdat ook de reserves van deze ondernemers op zijn geraakt, staat het water nu tot aan de lippen en staan vele schoonheidsspecialisten op omvallen.

“Wij hebben het geluk dat we aan huis werken en dat mijn man nog kon doorwerken maar ook wij hebben vorig jaar veel omzet verlies gehad, veel klant afzeggingen en in de hele slechte periode soms 2 klanten per dag, terwijl wij normaal 8 klanten per dag ontvangen. Ook hebben wij onze spaarrekening aan moeten breken en liepen onze rekeningen gewoon door. En 2 x hebben wij nu in een lockdown gezeten zonder inkomsten vanuit de salon. Wij hebben natuurlijk niet stil gezeten en zijn wekelijks actief geweest op Facebook en Instagram en wij hebben veel steun ontvangen van onze lieve klanten, jullie bestelde onze heerlijke beautyspa@home pakketjes, cadeaubonnen en heerlijke producten van Lakshmi cosmetics en BeMinerals/Freshminerals.”

Essentiële zorg, preventie en welzijn:

Door het niet beschikbaar zijn van deze essentiële zorg verergert de gezondheid van de huid en je mentale toestand. Daarnaast zijn behandelingen door de schoonheidsspecialist ook gericht op preventie van huid en geestelijke problemen. Wij werken aan je huid tijdens onze intens verzorgende gezichts en lichaamsbehandelingen en de heerlijke producten van Lakshmi cosmetica en wij werken aan je mentale welzijn door onze behandelingen zoals ayurvedische massages die direct angst en stress verminderen en je immuunsysteem verbeterd. Ook behandelingen zoals visagie en wimperbehandelingen zorgen voor een direct beter gevoel waardoor men positiever door het leven gaat. Het klinkt allemaal beetje overdreven maar in praktijk ervaren onze gasten de behandelingen als levensverrijkend.

Veilig en verantwoord volgens strenge hygiëneprotocollen:

Het Anbos geeft duidelijk aan dat van de contactberoepen, de bedrijfsvoering van schoonheidsspecialisten overeenkomt met die van de huidtherapeuten, cosmetische artsen, fysiotherapeuten en pedicures. Schoonheidsspecialisten vallen dan ook onder de zorg volgens de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg).

De schoonheidsspecialisten werken volgens zeer strenge hygiëneprotocollen. Daarbovenop werken wij volgens het aangescherpte Covid-19 hygiëneprotocol, dat door het RIVM en EZK (ministerie van Economische Zaken en Klimaat) is goedgekeurd

Klik hier voor het hygiëneprotocol

contact details

Wimperextensions Houten

Kruisvaardersland 46 

3994 TN Houten Nederland

T  030 637 90 91

info@wimperextensions-houten.nl 

Openingstijden

 • Ma

  10:00 - 20:00

 • Di

  10:00 - 20:00

 • Woe

  10:00 - 20:00

 • Do

  10:00 - 20:00

 • Vrij

  10:00 - 20:00

 • Zat

  10:00 - 18:00

 • Zon

  GESLOTEN

Blijf op de hoogte van onze leuke nieuwsbrief!

Search