NIEUWSBLOG

15 jaar in de beauty branch

HOUTEN - Ik ben super trots op mijn bedrijf die in Mei alweer 15 jaar bestaat, in dit nieuwsberichtje kan je lezen hoe ik mijn weg heb gevolgd tot schoonheidsspecialiste en hoe mijn beautysalon is ontstaan.

Ik heb altijd een passie gehad voor beautybehandelingen, ook als jong meisje en daarom was het niet meer dan logisch dat ik een studie ging volgen om schoonheidsspecialiste te worden. Ik heb eerst 2 jaar met veel plezier schoonheidsspecialiste gevolgd op ROC Beautycollege in Utrecht en daarna heb Ik nog een specialisatieopleiding gevolgd voor acne en bindweefselmassage en nog meer bijvakken zoals natuurwetenschappen. Daarna begon ik met mijn visagieopleiding die ook een jaar duurde. Tijdens mijn studie ben ik ook een tijdje gaan werken bij een beautyfarm in Nieuwegein om mijn ervaring als schoonheidsspecialiste op te doen, ook heb ik veel geleerd bij meerdere stageplekken.

Mijn ouders hadden een tijdje een leuke boeddha winkel in Utrecht maar wilde stoppen met de winkel en dat was voor mij de reden om de winkel over te nemen en een mooie beautysalon te starten.

Bijna 15 jaar geleden ben ik In Utrecht begonnen en ik was toen nog maar een jong meisje van bijna 20 jaar en had veel ambitie om succesvol te worden. Ondanks dat ik jong was, waarderen vele klanten mijn advies als schoonheidsspecialiste en heb ik vele tevreden klanten in mijn beautysalon ontvangen. Ik wilde heel graag werken met producten die Ayurvedisch waren, ik koos voor Lakshmi Cosmetics en de Indiase schoonheidsleer sprak mij enorm aan omdat ik zelf geboren ben in Sri Lanka en daar komt Ayurveda ook veel voor. Mijn klanten vonden mijn producten heerlijk en waren blij dat de producten helemaal natuurlijk waren. Na 5 jaar heerlijke gezichtsbehandelingen en massages gegeven te hebben ben ik gestopt in Utrecht en verdergegaan in Houten.

Ik heb toen 4 jaar een beautysalon gehad bij de standerdmolen in Houten, dat was vlakbij station Houten en later hebben wij een fijn huis gekocht met de beautysalon aan de onderkant van de woning, hier behandel ik samen met mijn collega 1 tot 2 personen tegelijkertijd. Deze woning leek ons toen heel gaaf en fijn maar nu we lief dochtertje hebben merken we dat de woongeluiden wel erg veel aanwezig zijn en gaan we op zoek naar een prachtige nieuwe woning met beautysalon in een garagebox, lekker aan huis maar ook gescheiden en natuurlijk wel in Houten.

contact details

Wimperextensions Houten

Kruisvaardersland 46 

3994 TN Houten Nederland

T  030 637 90 91

info@wimperextensions-houten.nl 

Openingstijden

 • Ma

  10:00 - 20:00

 • Di

  10:00 - 20:00

 • Woe

  10:00 - 20:00

 • Do

  10:00 - 20:00

 • Vrij

  10:00 - 20:00

 • Zat

  10:00 - 18:00

 • Zon

  GESLOTEN

Blijf op de hoogte van onze leuke nieuwsbrief!

Search