NIEUWSBLOG

Brow Lamination coming soon

Brow Lamination- coming soon- verwacht datum begin Mei

Brow Lamination kan je goed vergelijken met een permanent voor je wenkbrauwen, waardoor rommelige, stugge of krullende haren een nettere vorm krijgen en ze voor langere tijd op hun plaats blijven. Het heet lamineren omdat de wenkbrauwen worden verzegeld en je een strakke en nette browgel look creëert. Meteen na de behandeling zien je wenkbrauwen er dikker, voller, rechter en stralender uit. Het idee is dat je geen producten meer hoeft te gebruiken om je wenkbrauwen in te vullen of vorm te geven. In plaats daarvan kun je gewoon een wimperborsteltje gebruiken om ze ’s ochtends te borstelen. Natuurlijk worden ze extra mooi als je de wenkbrauwen nog een mooie kleur geeft en verft met Refectocil of voor een langdurige kleur kan je gaan voor henna verf. Mocht je toch mog lege plekjes in wenkbrauwen dan adviseren wij onze mooie make-uplijn

Hoe werkt Brow Lamination?

De behandeling begint met een speciale lijm waarmee we de haartjes schuin omhoog of rechtomhoog kammen voor een browgel of fluffy brow look. Vervolgens wordt er een lotion aangebracht gebruikt om de haren in de gewenste vorm te stylen, gevolgd door een neutralisator die de wenkbrauwen fixeert en er voor zorgt dat het 4 tot 8 weken blijft zitten. De laatste stap is het aanbrengen van een voedende keratine-olie die de vocht aanvult na het chemische behandelingsproces.

Voor wie is Brow Lamination geschikt?

Voor zowel man als vrouw en voor iedereen die een vollere of nettere wenkbrauw wilt. De brow lamination zorgt hiervoor omdat elk haartje wordt opgetild en gedefinieert, waardoor dunnere delen bedekt worden en er een dikkere, donzigere look ontstaat. Als je weinig haartjes hebt kan je ook een nettere wenkbrauw look creëren maar helaas geen volume.

Hoe lang blijft Brow Lamination mooi?

Als je geluk hebt, behouden je wenkbrauwen hun nieuwe vorm en luchtigheid tot wel 4 tot 8 weken.Dit hangt af van hoe snel je wenkbrauwhaartjes groeien.

contact details

Wimperextensions Houten

Kruisvaardersland 46 

3994 TN Houten Nederland

T  030 637 90 91

info@wimperextensions-houten.nl 

Openingstijden

 • Ma

  10:00 - 20:00

 • Di

  10:00 - 20:00

 • Woe

  10:00 - 20:00

 • Do

  10:00 - 20:00

 • Vrij

  10:00 - 20:00

 • Zat

  10:00 - 18:00

 • Zon

  GESLOTEN

Blijf op de hoogte van onze leuke nieuwsbrief!

Search