NIEUWSBLOG

Schoonheidssalon weer open 3 maart

Zojuist heeft de overheid tijdens een persconferentie aangekondigd dat de aangescherpte maatregelen voor contactberoepen worden versoepeld. Dat betekent dat schoonheidsspecialisten met ingang van 3 maart weer behandelingen mogen uitvoeren.

Klaar om open te kunnen

Eerder had de brancheorganisatie aan de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Mona Keijzer, aangekaart dat schoonheidsspecialisten klaar zijn om weer veilig en verantwoord open te kunnen. “We zijn ontzettend blij dat we gehoord zijn, en dat wij weer op een veilige en verantwoorde manier weer ons mooie vak mogen uitoefenen”.

Hard nodig

De heropening van de schoonheidsbranche was ook heel hard nodig. Steunmaatregelen hebben bij onze salon helaas weinig tot geen effect gehad. De TOZO-regeling geldt alleen als je geen werkende partner hebt en de TVL-regeling was niet gericht op kleine zelfstandige ondernemers. Mede door dat we vele jaren goed gedraaid hadden was er flinke buffer om deze periode door te komen, maar daar komt een keer een eind aan. Gelukkig brengt dit nieuws weer perspectief om samen met de klanten de buffer weer op te bouwen.

Een gerust hart

Schoonheidsspecialisten behoren tot een beroepsgroep die werken volgens het aangescherpte Covid-19 hygiëneprotocol, goedgekeurd door het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en EZK (ministerie van Economische Zaken en Klimaat). “Wij werken uitsluitend op afspraak, met een registratieplicht, één op één en in een aparte geventileerde behandelruimte. Cliënten kunnen met een gerust hart vertrouwen dat ze bij Wimperextensions Houten in veilige handen zijn. We staan te springen om onze cliënten weer te voorzien van de mooiste wimpersen wenkbrauwen.”

Klik hier voor het hygiëneprotocol

contact details

Wimperextensions Houten

Kruisvaardersland 46 

3994 TN Houten Nederland

T  030 637 90 91

info@wimperextensions-houten.nl 

Openingstijden

 • Ma

  10:00 - 20:00

 • Di

  10:00 - 20:00

 • Woe

  10:00 - 20:00

 • Do

  10:00 - 20:00

 • Vrij

  10:00 - 20:00

 • Zat

  10:00 - 18:00

 • Zon

  GESLOTEN

Blijf op de hoogte van onze leuke nieuwsbrief!

Search