NIEUWSBLOG

Brow Lamination & Brow Lifting nu in Houten

Brow Lamination & Brow Lifting nu in Houten bij Wimperextensions Houten

Deze wenkbrauw behandeling heeft 2 namen: browlamination en brow lifting, we lamineren de haartjes strak tegen de huid aan en door de speciale modelleer techniek, liften we de wenkbrauwen. Het resultaat is echt verbluffend mooi en dit is 1 van de nieuwste wenkbrauw behandelingen die je kan doen. Wij werken met de browlifting producten van mrs highbrow en wij zijn zeer tevreden met dit merk en willen nooit meer anders. Met brow lamination kunnen wij jouw wenkbrauwen omtoveren in een rustigere nette wenkbrauw of een vollere en fluffy wenkbrauw, de keuze is aan jou. De techniek lijkt heel erg op wimperlifting, deze behandeling bieden wij ook aan. Als je dunne wenkbrauwen hebt, is het wel mogelijk maar dan leren we je graag na de browlifting, met een mooie Bemineral brow poeder de wenkbrauwen meer vorm te geven, te shapen met een concealer en als finishing touch brengen we een prachtige brow gel aan. Het is momenteel een trend om je wenkbrauwen naar boven te kammen en dan een browgel erin voor extra effect, deze look is ook mogelijk als je dat mooi vindt, wij passen de look aan naar eigen wensen. Door de haartjes in een bepaalde richting te kammen, onrustige gekrulde haartjes rechter te maken, ontstaat er een prachtige vollere en nettere wenkbrauw en dat is zo ontzettend gaaf.

Als je bij ons komt voor browlamination, bekijken wij eerst je wenkbrauwen goed en bepalen de look samen met jou in overleg. Stap 1 Wij maken de wenkbrauwen super goed schoon en olievrij. Stap 2 Daarna brengen wij een speciale lijm aan in de wenkbrauwhaartjes en kammen wij de haartjes omhoog en naar de zijkant, zo ontstaat er een nette en vollere wenkbrauw look en vullen we hier en daar de gaatjes op met je eigen haartjes, echt zo gaaf. Stap 3 Hierna brengen wij een perming lotion aan en dit zorgt ervoor dat de haartjes van normale stand in de nieuwe wenkbrauwrichting kan veranderen. Stap 4 Hierna brengen wij een 2e lotion aan en deze lotion zorgt ervoor dat de haartjes 4 tot 6 weken in deze stand kunnen blijven, je kan ook de haartjes in je oude model kammen en zo bepaal jij per dag in welke wenkbrauw look je zin in hebt, het is alsof je een instant browgel in je haartjes hebt, als je de haartjes omhoog en schuin kamt, blijft het ook zo staan, super cool he. Stap 5 Als laatste stap brengen wij nog een brow serum aan, dit beschermt de haartjes, geeft voeding aan de wenkbrauw en zorgt ervoor dat korte haartjes sneller gaan groeien. Stap 6: Laat je wenkbrauwen in een mooie kleur verven of kies kosteloos voor ons de 15 min brow behandeling, 24 uur na de browlifting behandeling, leren we je graag de wenkbrauwen licht in te vullen met onze beMineral browpowders en concealer techniek, voor die super mooie celebrity brow look.

Wij nodigen jullie graag uit om brow lamination een keertje te proberen en wij weten zeker dat jullie net zo verliefd worden op deze techniek als wij dat zijn. Je wenkbrauwen framen je gezicht en daarom is deze browlifting techniek zo bijzonder, we creëren vollere, nettere of fluffy wenkbrauwen, die 4 tot 6 weken in vorm blijven.

INFO & PRIJZEN

Stay tuned for more en volg ons ook op Instagram en Facebook zodat jullie altijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom onze beautysalon.

contact details

Wimperextensions Houten

Kruisvaardersland 46 

3994 TN Houten Nederland

T  030 637 90 91

info@wimperextensions-houten.nl 

Openingstijden

 • Ma

  10:00 - 20:00

 • Di

  10:00 - 20:00

 • Woe

  10:00 - 20:00

 • Do

  10:00 - 20:00

 • Vrij

  10:00 - 20:00

 • Zat

  10:00 - 18:00

 • Zon

  GESLOTEN

Blijf op de hoogte van onze leuke nieuwsbrief!

Search