NIEUWSBLOG

Corona update 2 november: mondkapje verplicht

Corona update 2 november: mondkapje vanaf zaterdag 6 november verplicht bij contactberoepen

Het wordt weer verplicht om een mondkapje te dragen in de supermarkt en andere winkels. De winkels en ook de schoonheidssalon vallen onder publiek toegankelijke binnenruimten waar mondmaskers met ingang van zaterdag verplicht zijn. Op andere plekken wordt een coronatoegangsbewijs verplicht. De coronapas is nu al verplicht in de horeca, casino's, bepaalde evenementen en cultuurlocaties. Daar komen doorstroomlocaties als musea en sportscholen bij, maar gaat dus niet voor onze salon gelden omdat wij niet in een sportschool zitten.

Anderhalve meter terug als basisregel

"Ons eigen gedrag blijft cruciaal", zei Rutte. "Daarmee valt of staat de hele corona-aanpak". Hij hamert erop dat het belangrijk is dat iedereen de basisregels weer gaat volgen, ook gevaccineerden. Het gaat om hoesten en niezen in de elleboog, handen schudden en ventileren.

De basisregels zijn:

✔ Was je handen
✔ Houd 1,5 meter afstand
✔ Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
✔ Zorg voor voldoende frisse lucht

Mondkapje vergeten?

Mocht je een mondpakje vergeten zijn mee te nemen dan is dat geen probleem. Bij binnenkomst kun je wegwerpmondkapje kopen voor EUR 1,- die je na je bezoek weer mee mag nemen. Onze specialist gebruikt bij elke nieuwe gast een nieuw schoon mondkapje. Iedere medewerker die bij ons op de locatie werkt is volledig gevaccineerd en volgt de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld in het algemeen en aanvullend voor de contactberoepen.

Stay tuned for more en volg ons ook op Facebook en Instagram zodat jullie op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom onze beautysalon.

contact details

Wimperextensions Houten

Kruisvaardersland 46 

3994 TN Houten Nederland

T  030 637 90 91

info@wimperextensions-houten.nl 

Openingstijden

 • Ma

  10:00 - 20:00

 • Di

  10:00 - 20:00

 • Woe

  10:00 - 20:00

 • Do

  10:00 - 20:00

 • Vrij

  10:00 - 20:00

 • Zat

  10:00 - 18:00

 • Zon

  GESLOTEN

Blijf op de hoogte van onze leuke nieuwsbrief!

Search