NIEUWSBLOG

Aanwezig op de Beauty Awards 2022

Ayubowan Beauty Styling aanwezig op Beauty Awards 2022

Wat houdt de Beauty Awards in?

De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Er worden in zeven categorieën awards uitgereikt. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals. Het is een kroon op je werk, en laat zien dat je over vele vaardigheden beschikt op het gebied van PR/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek. Nadat deelnemers zich hebben ingeschreven voor deelname aan de Beauty Award ontvangen zij alle regels op basis waarvan zij de inzending maken. Na de sluitingsdatum worden alle inzendingen door de juryleden beoordeeld tijdens een jurybijeenkomst om de schoonheidsspecialisten en salons vast te stellen die een bezoek van de Mystery Guest kunnen verwachten. Dit betekent trouwens niet dat deze salons genomineerd zijn.Na de volgende jurybijeenkomst(en) worden er per categorie drie genomineerden vastgesteld (in uitzonderlijke gevallen kan hiervan afgeweken worden). De winnaars van de Beauty Award 2022 werden tijdens een spectaculaire gala-uitreikingsavond op zondag 24 april 2022 bekend gemaakt.

Waar vond de Beauty Awards plaats?

De Beauty Awards vonden plaats in het NBC Nieuwegein, een supermooie locatie voor feesten, vergadering en congressen. De Beauty Awards was een prachtige avond die goed verzorgd was, iedereen was in galakleding en er was een prachtige rode loper waar foto’s op gemaakt zijn en daarna ontvingen we een heerlijke prosecco en werden we ontvangen in een grote zaal, daar werden heerlijke hapjes geserveerd en daarna liepen we door naar de Awardzaal. Daar stonden allemaal prachtige gedekte tafels klaar en hebben wij genoten van een heerlijk vegandiner en tussen door werden alle winnaars naar voren geroepen en na dit heerlijke diner en de uitreiking, volgde er nog een gezellige afterparty. Kortom het was een topavond, verzorgd met diner, drankjes, uitreiking en een feest, een avond om nooit meer te vergeten en ik was dankbaar dat ik erbij mocht zijn.

Samenwerking beMineral.

Ik ben uitgenodigd door beMineral, onze makeuplijn waar ik al jaren mee werk, heeft mij meegevraagd omdat deze fantastische avond bij te wonen omdat ik zo nu en dan een make-upfilmpje maak voor de social media en website van beMineral en Greet Hoedeman is de eigenaresse van Beautyinjection, zij heeft beMineral gecreëerd en zit ook in de organisatie van de Beauty Awards en had een prachtige tafel gereserveerd.In de zaal zaten beautysalons die genomineerd waren en vele schoonheidsspecialisten die deze prachtige avond graag bij woonde. Ik ben door beMineral uitgekozen om de donkere huid te vertegenwoordigen op hun website en social media. BeMineral make-up is een prachtige mineralen make-up lijn die meegaat met de tijd en iedereen kan terecht bij beMineral of je nu man, vrouw of bent, jong of oud, licht, getint, donker of aziatisch. Dit is 1 van de redenen waarom ik kies voor beMineral, ook omdat de lijn 100 % natuurzuiver is.

Social media

Je kan op mijn instagram en facebook: ayubowanbeautystyling en op instagram en facebook en website: beMineral alle filmpjes terug vinden. Ik ben hier pas net mee begonnen en heb nog niet vele filmpjes gemaakt maar er zullen er wel veel meer volgen, zowel voor de salon als beMineral. Ik wil mij vooral focussen op meer filmpjes en tutorials op te nemen voor mijn beautysalon en beMineral, ik wil graag een Youtube kanaal starten en ik wil nog meer mensen blij maken met mijn leuke dag en avond make-up workshops die ik met veel plezier en heel veel liefde geef. Voor meer informatie, lees dan ook het artikel make-up workshops.

Veel liefs Roos en Lina

contact details

Wimperextensions Houten

Kruisvaardersland 46 

3994 TN Houten Nederland

T  030 637 90 91

info@wimperextensions-houten.nl 

Openingstijden

 • Ma

  10:00 - 20:00

 • Di

  10:00 - 20:00

 • Woe

  10:00 - 20:00

 • Do

  10:00 - 20:00

 • Vrij

  10:00 - 20:00

 • Zat

  10:00 - 18:00

 • Zon

  GESLOTEN

Blijf op de hoogte van onze leuke nieuwsbrief!

Search