NIEUWSBLOG

Previous Next

New year, a new me!

New year, a new me!

A brand new year!

In het nieuwe jaar krijg je altijd weer opnieuw de kans om je leven te bekijken en eventueel iets te veranderen of nieuwe dingen uit te proberen. De titel van dit stukje klopt niet helemaal maar heb ik wel lekker laten staan omdat dit een term is die we vaak benoemen. Vandaag had ik een leuk gesprek met een lieve vaste klant en zij gaf aan dat we de nieuwjaar voornemens beter anders kunnen benoemen. Nieuwjaarschallenge is een mooier woord, je geeft jezelf elk jaar nieuwe challenges en je doet je best om bepaalde dingen te veranderen of aan te passen. Zo geef jezelf minder druk op dat dingen moeten maar het zou fijn zijn als je verandering ziet.Daar werk je dan met veel energie aan en met hoop een goed resultaat en zo niet, dan kan je het elke keer weer opnieuw proberen. Zo geldt dat ook voor ons, wij kijken elke jaar naar wat we hebben bereikt afgelopen jaar en wat zouden we willen verbeteren,veranderen en bereiken.

Wat gaan we dit jaar aanpakken in de salon?

 • Begin februari moeten wij helaas een prijswijziging moeten doorvoeren. Onze salon is afhankelijk van materialen die wij nodig hebben om alle fijne behandelingen uit te voeren. Alle inkoopprijzen van onze materialen zijn helaas gestegen. Ook hebben wij extra stookkosten gemaakt om de salon warm te houden. Begin februari, hebben wij inzicht in de nieuwe prijzen, wij zorgen wel dat hetbetaalbaar blijft.
 • Vanwege de stijgende prijzen en energiekosten zijn wij genoodzaakt de bday korting iets te verlagen naar 10 procent maar de korting is gelding voor 2 personen.
 • Er komen nieuwe spaarkaartjes, na 6 behandelingen ontvangen jullie EUR 5 korting en aan het eind EUR 10 korting (na 10 behandelingen) vanaf EUR 30.
 • Wij gaan met een onlineboeking systeem werken zodat jullie lekker zelf een afspraak kunnen inplannen en wijzigen. Alle afspraken die door binnen 24 uur worden afgezegd, zijn wij genoodzaakt de helft te berekenen, ondanks onmacht. Wij vinden dit altijd vervelend maar helaas wij werken wij alleen op afspraak en hebben afzeggingen direct invloed op mijn inkomen. Wij vragen om jullie begrip. Wij snappen ook dat het vaak onmacht is en daarom vragen wij alleen de helft en niet het hele bedrag zoals meeste beautysalons of tandartsen/fysio.
 • Wij willen kijken naar huid verbeterende behandelingen die goed bij ons passen en ik wil graag meer technieken leren toepassen binnen mijn wimperbehandelingen.
 • Wij willen regelmatig leuke artikels delen over al onze behandelingen zodat jullie meer weten over alle behandelingen die wij in de salon hebben.
 • Vanaf februari krijgen wij nieuwe prijslijsten en die krijgen jullie mee naar huis omdat wij heel veel soorten behandelingen aanbieden, wij hebben heerlijke ontspannende gezichts en lichaamsbehandelingen maar ook beautyarrangementen en behandelingen die je gezicht mooier laten uitkomen zoals Hennabrows, Browlifting, wimperextensions.

Hoe gaan jullie om met feedback van klanten?

Die ontvangen we graag, wij willen groeien in onze salon en daarom is het voor ons juist zo belangrijk als jullie doorgeven wat wij kunnen verbeteren in de salon of aan onze behandelingen. Voel je daarom vrij om ons aan te spreken als er spellingsfoutjes staan op de website of als je iets zou willen veranderen aan de behandelingen bijvoorbeeld, wij leren graag en willen elke jaar weer groeien in het geven van topbehandelingen.

We kijken uit naar je komst, veel liefs Roos en Lina

contact details

Wimperextensions Houten

Kruisvaardersland 46 

3994 TN Houten Nederland

T  030 637 90 91

info@wimperextensions-houten.nl 

Openingstijden

 • Ma

  10:00 - 20:00

 • Di

  10:00 - 20:00

 • Woe

  10:00 - 20:00

 • Do

  10:00 - 20:00

 • Vrij

  10:00 - 20:00

 • Zat

  10:00 - 18:00

 • Zon

  GESLOTEN

Blijf op de hoogte van onze leuke nieuwsbrief!

Search