NIEUWSBLOG

Seizoensbehandelingen met Lakshmi

Seizoensbehandelingen met Lakshmi Cosmetics

Met welk merk werken jullie en wat voor resultaat kan ik verwachten in de koudere maanden?

Wij werken met Lakshmi Cosmetics, dit is een 100 procent natuurlijk en zuiver merk. De producten bestaan uit koudgeperste plantenoliën, bloemen en zaden. De huid geniet van deze zuivere ingrediënten en nemen alle fijne werkstoffen dieper op, de huid ziet de ingrediënten als lichaamseigen stoffen en daarom werken de producten dieper en effectiever dan samengestelde chemische producten die je in de winkels vindt zoals Etos, Douglas, Kruidvat en ga zo maar door. Onze producten zijn ook dierproefvrij en in de afgelopen 16 jaar hebben we nog nooit iemand gehad met een allergische reactie, natuurlijk kan je een allergie niet helemaal uit sluiten maar het zegt wel veel over hoe zuiver onze producten zijn en zelfs de allergevoeligste huidjes reageren goed op onze producten en daar zijn wij trots op.

Neem eens een kijkje op www.lakshmi.nl voor meer productinformatie en bekijk onze website voor de heerlijkste lichaam en gezichtsbehandelingen.

Welke behandelingen raden jullie mij aan voor in de herfst en waarom?

Wij hebben een top 5 samengesteld met behandelingen die je huid weer voorzien van diepe voeding, een prachtige glans in je huid geven en meer energie creëren in je lichaam. Onze behandelingen werken ook super voor mensen die herfst/winterdipjes hebben, depressies en mentale aandoeningen zoals OCD en andere angststoornissen (let op, geen vervanging voor therapie/medicatie maar als perfecte ondersteuning in het kader van je beter voelen) De behandelingen zorgen voor meer energie, positiviteit en een gezonde glans in de huid door alle rijke en kostbare ingrediënten die zorgvuldig in onze producten verwerkt zitten. Zie hieronder onze top 5 maar natuurlijk hebben wij nog veel meer heerlijke behandelingen die je laten stralen in de herfstmaanden zoals: bindweefselmassages, wenkbrauw en wimper verven lashlifting, wimperextensions, browlifting en hennabrows.

Onze top 5 behandelingen voor de herfst zijn:

 • Gezichtsbehandelingen met de rijke producten van Lakshmi Cosmetics
 • Klassieke/hotstone/Ayurveda-chakra Massages vanaf 30 min tot 70 min met de rijke oliën van Lakshmi Cosmetics. Na deze behandeling voel je veel meer energierijk en je lichaam voelt heerlijk soepel
 • Cosmetische voetbehandeling of manicure met de weldadige producten van Lakshmi Cosmetics. Na deze behandeling zijn je voeten/handen weer heerlijk zacht en netjes en voelt je hele lichaam ontspannen, de voeten en handen geven echt rust als ze behandeld zijn
 • Lichaamspeeling, lichaamspakking en kruidenoliemassage, dit arrangement haalt alle dode huidcellen weg die door de zomer zijn ontstaan, daarna volgt er een diepvoedende lichaamspakking met klei uit de dode zee en daarna masseren we de huid met de rijke oliën van Lakshmi Cosmetics. Na deze behandeling voel je als herboren.
 • Bindweefselmassage- ontvang een heerlijke en verstevigende lichaam of gezichtsmassage en zorg dat je huid strak blijft in de koudere maanden. De huid kan sneller verslappen. Deze behandeling is erg fijn bij cellulitis, littekenweefsel, bij afvallen en als je een mooie strakke huid wilt en de rimpeltjes wilt verminderen/verzachten

Ik vind het kiezen lastig, hoe kunnen jullie mij daarbij helpen?

Geen probleem ?, bel of mail ons en wij helpen je graag verder. Op basis van jouw wensen vinden wij altijd een behandeling die het beste bij jou past. Ook kan je 15 min vrijblijvende huidadvies boeken, dit is kosteloos en hier kunnen we je ook meer advies geven over je huid en eventuele producten die je kan gebruiken om je huid in optimale conditie te krijgen. Wij kunnen je dan gelijk voorzien van proefjes en dan kan je het gelijk even lekker uitproberen.

Welke producten raden jullie aan om te gebruiken in de herfst?

✔ Alle rijke serums en vitamine ampullen van Lakshmi Cosmetics geven een boost aan de huid, je ziet direct verschil en je huid straalt gelijk en voelt heerlijk aan.
✔Alle reiniging en gezichtsproducten van Lakshmi Cosmetics zoals het super hydration ritual of voor de rijpere huid: anti-age lijn en de Aha peeling om alle producten nog dieper in de huid te laten werken, de peeling werkt ook gelijk tegen pigmentvlekjes, voeg deze peeling toe voor 9,50 extra aan jou beautybehandeling (10 min) of bestel de peeling voor thuis

U bent van harte welkom voor 15 min kosteloze en vrijblijvend thuisadvies voor de juiste producten voor jouw huid. Neem eens kijkje op de website van Lakshmi voor meer informatie per product.De makeup van beMineral werkt ook diepvoedend en daarom raden wij onze makeupsessies, makeup dag en avondworkshops en makeup voor thuis van beMineral aan, je kan bij ons langskomen voor de 15 min vrijblijvende en kosteloze makeup try-out. Zo kan je de mooie mineralenmake-up ontdekken en zien wat het voor jou huid kan betekenen in de koudere maanden. Je huid zal stralen, plekjes zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon en je huid verbeterd zelfs bij het dragen van onze mineralen make-up.

Hoe vaak moet ik komen voor een gezichtsbehandeling?

Wij raden aan om elke 4 tot 6 weken te komen voor een gezichtsbehandeling en wij ondersteunen de gezichtsbehandelingen met het advies van producten van lakshmi Cosmetics. Boek vrijblijvend 15 min en ontvang een fijn huidadvies op maat en vraag naar de proefjes om de producten uit te proberen en ervaar zo de weldadige producten van Lakshmi Cosmetics en voel en zie het resultaat wat je kan bereiken met pure natuurlijke producten.

Met hoeveel personen kan je komen bij ons in de salon?

Je kan alleen komen of met 2 personen in de salon voor de handen/voeten, gezichts, lichaams, wimper/wenkbrauwbehandelingen of massages.Voor de makeupworkshops kan je terecht met 1 tot 4 personen.

We kijken uit naar je komst, veel liefs Roos en Lina

contact details

Wimperextensions Houten

Kruisvaardersland 46 

3994 TN Houten Nederland

T  030 637 90 91

info@wimperextensions-houten.nl 

Openingstijden

 • Ma

  10:00 - 20:00

 • Di

  10:00 - 20:00

 • Woe

  10:00 - 20:00

 • Do

  10:00 - 20:00

 • Vrij

  10:00 - 20:00

 • Zat

  10:00 - 18:00

 • Zon

  GESLOTEN

Blijf op de hoogte van onze leuke nieuwsbrief!

Search