NIEUWSBLOG

Boek nu online je behandling

Boek nu online je behandeling

Voor welk merk Systeem hebben jullie gekozen?

Wij hebben gekozen voor het Salonized, Salonized is een heel fijn onlineboeksysteem met een hele fijne klantenservice, als je als salon kiest voor Salonized, dan kan je elke moment een vraag stellen aan iemand via een chat en ik krijg meestal binnen 30 min een antwoord en dat is echt heel bijzonder en snel en daarom kan ik er altijd voor zorgen dat het systeem zo optimaal werkt en fouten voorkomen door zo accuraat bezig te blijven en alert te blijven, samen met het Salonized team. Dat geeft ons enorm veel kracht en rust en het gevoel dat je er nooit alleen voor staat. Deze service ken ik eigenlijk niet van andere bedrijven en daarom kiezen wij graag voor Salonized en zullen wij niet zo snel veranderen.

Je kan zelf een online afspraak maken, door naar 1 van onze websites te gaan:

www.wimperextensions-houten.nl of kijk op www.ayubowan-beautystyling.nl

Je klikt op het roze icoontje afspraak maken, rechts onderin het scherm en dan kom je direct terecht in het online systeem, je kiest eerst voor de behandelingen waar je voor wilt gaan, je kan er ook meer aanklikken en bovenin staan de behandelingen onder kopjes ingedeeld, dan wordt het zoeken makkelijker maar je kan ook lekker door de lijst heen scrollen. Daarna kies je datum uit en dan zie je anzelf welke dagen vol zitten geboekt en welke dagen open zijn. Je klikt op de gewenste dag en dan krijg je vanzelf de tijden te zien, je klikt op de gewenste tijd en daarna mag je alle gegevens invullen en binnen 1 sec krijg je een bevestigingsmail in je mailbox, mocht je deze mail niet krijgen, check even je spam of bel ons even. En 2 dagen van te voren krijg je nog een herinnering zodat je de afspraak nooit kan vergeten en je hebt dan nog tijd om de afspraak zelf te annuleren of te verplaatsen zonder extra kosten.

Hoe gaat het met annuleren en verplaatsen van afspraken?

Je kan tot 2 dagen van te voren zelf annuleren of verplaatsen, de knopjes om dit te doen, kan je vinden in je bevestigingsmail onder het adres van de salon. Kom je hier niet uit, kan je ons het beste even bellen en dan helpen we je graag verder. Wil je afzeggen 24 uur van te voren of binnen de 24 uur, dan vragen wij jou ons even te bellen, dit staat ook aangeven in de bevestiging en herinneringsmail.

Ik vind het kiezen lastig, hoe kunnen jullie mij daarbij helpen?

Geen probleem ?, bel of mail ons en wij helpen je graag verder. Op basis van jouw wensen vinden wij altijd een behandeling die het beste bij jou past. Ook kan je 15 min vrijblijvende huidadvies boeken, dit is kosteloos en hier kunnen we je ook meer advies geven over je huid en eventuele producten die je kan gebruiken om je huid in optimale conditie te krijgen. Wij kunnen je dan gelijk voorzien van proefjes en dan kan je het gelijk even lekker uitproberen.

Wat zijn de voordelen van het online boeken?

Het voordeel is dat je eigenlijk ons niet meer nodig hebt voor het maken van een afspraak en daardoor heel makkelijk zelf kan zien waar er plek is, je kan ook tot 2 dagen van te voren via de afspraakbevestiging zelf annuleren of verplaatsen en je hoeft nooit te wachten op ons antwoord wanneer wij plek hebben, echt ideaal.

Wat moet ik doen als het online boeken mij niet lukt of ik vind het lastig om de afspraken in teboeken?

Je kan het beste ons even bellen i.p.v. van mailen omdat wij altijd super druk zijn en de mail op verschillende momenten checken maar dan kan net jouw gewenste plek in de agenda al weer weg zijn. We helpen je graag door uitleg te geven over het onlinesysteem en als het voor jou niet fijn werkt, is dat ook geen probleem en dan plannen wij je graag via de telefoon in onze agenda.

Zijn er bepaalde dingen die ik nodig heb, om online te boeken?

Je hebt een email nodig om een afspraak te maken, daardoor kan je een emailbevestiging ontvangen en ook een herinneringsberichtje, 2 dagen van te voren.

Jullie hebben ook whatsappnummer, mag ik die gebruiken om een afspraak te plannen?

Nee daar is het niet voor bedoeld helaas, dat klinkt heel hard maar om overzicht te houden, willen wij dit niet. En het is ook bijvoorbeeld niet bedoeld om een afspraak te annuleren of te verplaatsen via dit nummer, je kan het beste zelf online plannen of ons even bellen voor het maken van een afspraak, het whatsappnummer 0306379091, is alleen voor vragen bedoeld over jouw afspraak.

Hoe ervaren jullie vaste klanten, de nieuwe online agenda?

Onze klanten zijn echt super blij met deze online agenda, het gemak dient een mens en je kan op elk tijdstip je afspraak in plannen, je hoeft niet meer te wachten op een antwoord of ons te bellen of mailen maar je kan alles heel makkelijk en vooral ook snel zelf inplannen. Zelfs oudere mensen kunnen dit systeem heel makkelijk en snel gebruiken en dat is echt fantastisch.

We kijken uit naar je komst, veel liefs Roos en Lucianne

contact details

Wimperextensions Houten

Kruisvaardersland 46 

3994 TN Houten Nederland

T  030 637 90 91

info@wimperextensions-houten.nl 

Openingstijden

 • Ma

  10:00 - 20:00

 • Di

  10:00 - 20:00

 • Woe

  10:00 - 20:00

 • Do

  10:00 - 20:00

 • Vrij

  10:00 - 20:00

 • Zat

  10:00 - 18:00

 • Zon

  GESLOTEN

Blijf op de hoogte van onze leuke nieuwsbrief!

Search